468x60

sukan jabatan 2013 ~ lamanya tak bersukan

Tuesday, June 25, 2013
johan keseluruhan tp kongsi mata sama with rumah hijau


mengenang nostalgia jaguh kampung kononnye, yer mama mmg fav bola jaring walaupun takla sampai wakil negara...position apa..erm apa2 jer...klu ditempatklan kat mana2 pun ok je as long bola jaring...tp aritu mama main GA...

dan 22 jun baru2 ni mama wakil rumah biru bersama team2 yang best walaupun team member kami banyak yang ada hal peribadi masing2 so kita hormat dan kita enjoy the games ok. dan hasilnya...


player netball rumah biru

biru vs merah

muka kejut

bola tampar takde pic tp yg best tak sangka masing2 focus n maintain control ball, ermm walaupun kami tak penah training bersama...ni medal nya

johan bola jaring & johan bola tampar

ni medal kami + johan ping pong (simpanan jerr) ~dapt jugak kan
apa lg yang bawa pulang??
- kuku ibu jari kaki dah biru + nk tercabut kot ~~ngeriii+sakittt wooo ~ bahana tak potong kuku
- medal yang best buat kenangan + happy
- paling best kenal dan jd rapat satu jabatan walaupun sebelum ni senyum2 jer.. :D thanks olss blue mmg the best....moto: "kita rembat semuaa"

~creadit pic dr FB player rumah biru....maaf yer curi pic

3 komen pembaca:

  1. Atia Adina said...:

    wah ... team biru mmg hebat ... tahniah ... :)

  1. MAMASUE said...:

    fisha mmg jaguh la bola jaring...terpegun mamasue yg jaga time ni tgk =)

  1. mama_izz said...:

    ad-alhamdulillah kebetulan kot ramai duk kata team kami semua tinggi2...

    mamasue-mana ada jaguh sue, suka2 lepas gian lama sungguh dah perap peluh tak besukan...semua player rumah lain teror2 wooo..memula smua macam pendam2 jer bakat tu...tp smua main mmg bedesup pancit nk kejarr...